top of page

HVORFOR

BROTH?

Ægte langtidskogt Broth indeholder ingen tilsætnigsstoffer, ingen kunstig fremstillede smagsaromaer eller andre svært identifiserbare ting. 

DET BEDSTE TIL DIG OG DINE

 

Hjemmelavet broth er det absolut bedste. Der er ingen sammenligning med supermarkedernes versioner, der indeholder MSG, meget salt  og andre kemikalier, og som mangler de sundhedsmæssige egenskaber, der findes i rigtig broth. 

 

Råvarerne til broth skal være af høj kvalitet. Det skal være sunde høns, der har gået udendørs på landet og været en del af et mangfoldigt økosystem blandt muldjord, biller og regnorme.

BROTH KAN BRUGES TIL ALT GOD MAD

 

Broth kan være en styrkende varm drik i en fart. Det er en vigtig ingrediens i de fleste supper, stuvninger og sammenkogte retter. Det kan også være prikken over i’et i retter som risotto og braiserede grøntsager.

 

Broth er også nyttigt at have ved hånden, når nogen i familien er syg. Det kan være en af de få drikke, som kan glide ned i maven, selv om personen ikke lyst til at spise.

 

Du kan altid finde en stor gryde med broth ulmende i køkkenet på gourmet-restauranter. Det kaldes også kraft, sky eller fond, og bliver brugt på grund af dets store kulinariske anvendelser og enestående smag. Samtidig er det en flydende eliksir, som du nemt kan føje til din families kost.

LÆS MERE

 

Vi har ikke opfundet broth, vi vil bare gerne udbrede det i Danmark.

 

Du kan læse opskrifter og uddybning af, hvorfor broth er så godt, på nettet. 

 

Der findes også mange ameriakanske bøger om bone broth. Findes f.eks.på www.Saxo.dk

 

 

bottom of page